Microsoft Partner ISV Software Solutions

Microsoft ISV Software Solutions

Ten Software Empresarial és partner de Microsoft i va obtenir la competència ISV/Software Solutions el 2004, el mateix any en què el producte Ten ERP va ser avaluat i certificat per Microsoft per a plataformes Windows. Aquesta competència ens dóna accés a les tecnologies i suport directe de Microsoft.

 

 

Socio Summar

Summar

Soci fundador de Tensoft, és fabricante de la solució SUASOR ERP per a asssessories que cobreix les àrees comptables, fiscals i laborals. El nostre sistema comptable Ten ERP, instal·lat en els clients de la assessoria, es comunica i sincronitza amb el sistema SUASOR de l'assessor, per a que aquest revisi la comptabilidad del seu client, calculi les liquidacions, impostos i declaracions.

 

 

Accid - Associació catalana de comptabilitat i Direcció

Associació Catalana de Comptabilitat i Direcció

La col·laboració entre l'equip multidisciplinari Tensoft i l'ACCID, ens permet validar els processos i eines que incorporem en els nostres sistemes financers. Les taules de Reclassificació entre el PGC 1990 i el NPGC 2008 creades per Tensoft i validades per l'Associació, són les oficials publicades en www.ACCID.org.

 

 

ADZgi partner

ADZ

ADZgi és el fabricant de software iGes, per a l'activitat del camp comercial, i altres solucions de mobilitat integrades a Ten ERP.

 

Avellana Digital

Avellana Digital

Especialistes en desenvolupament de projectes online i solucions de comerç electrònic. Creador i implementador del connector juntament amb Ten Solutions, que permet enllaçar les dades de Ten ERP amb la botiga online per una major eficiència en la gestió de tot el procés de venda online.

 

Izertis

Izertis

Consultora tecnològica que facilita la transformació dels models de negoci de las organitzacions mitjançant una proposta de serveis en transformació digital. Juntament amb Ten col·laboren amb la aportació de serveis i solucions Cloud adaptades a Ten ERP.

 

 

AdCloud Business Partner

Advance Group

adCloud Global és el nostre proveïdor de solucions Cloud claus en mà, plataformes privades i segures per allotjar Ten ERP en servidors i escriptoris virtuals en tecnologies NET APP, Citrix, VM Ware.

 

 

eDiversa

Ediversa

Empresa especialitzada en serveis d'intercanvi electrònic de documents des de fa més d'una dècada. La seva història comença amb l'EDI i,  quinze anys més tard, se situa com a proveïdor integral de serveis per a l'intercanvi i gestió documental. Solucions EDI, Factura Electrònica, Subministrament Immediat d'Informació (SII), Digitalització de documents, etc, són els serveis principals. .

 

Alguns Clients de TenSolutions

 

Vols que ens posem en contacte amb tu?

Si desitges que et facilitem informació sobre els nostres programes de gestió o que et fem una demostració per conèixer més a fons el seu funcionament, pots trucar al 902 027 070 o enviar-nos les teves dades i nosaltres ens posarem en contacte.