Ten Solutions

Rebem més del que donem

 

Ten Solutions és una aventura que neix a Tarragona l'any 1986. Com va passar amb altres, aquesta aventura també va nèixer gràcies a un ordinador en precari, moltes idees i pocs recursos. La típica història del garatge...

Durant els darrers anys hem anat creixent amb els nostres clients, desenvolupant solucions de negoci per a diferents sectors i ho hem fet adaptant-nos als canvis tecnològics. Els temps han canviat des de 1986, però la nostra passió i ambició per a la superació diària continuen intactes. Estem convençuts que cada client ens aporta més del que rep.

Gràcies als reptes que se'ns plantegen a diari, Ten ERP és avui dia un producte competitiu a nivell internacional. Gràcies a la complicitat amb més de 4.000 d'usuaris cada dia aprenem quelcom de nou.

 

 

Alguns Clients de TenSolutions

 

Vols que ens posem en contacte amb tu?

Si desitges que et facilitem informació sobre els nostres programes de gestió o que et fem una demostració per conèixer més a fons el seu funcionament, pots trucar al 902 027 070 o enviar-nos les teves dades i nosaltres ens posarem en contacte.