Ajudes per pimes, microempreses i autònoms 

Fins a 12.000 € per digitalitzar el teu negoci

Aprofita els Fons Europeus Next Generation!

 

 

Kit Digital

Què és el Kit Digital Acelera PYME?

El programa Kit Digital, finançat per la Unió Europea - Next Generation EU, és una iniciativa del Gobierno de España que té l'objectiu de subvencionar la implantació de solucions digitals per tal de fer créixer i evolucionar nombroses i diferents empreses.

Les ajudes que proporciona el programa estan destinades a satisfer les necessitats digitals de petites empreses, microempreses i treballadors autònoms de qualsevol sector o tipologia de negoci, sempre i quan tinguin d'entre 1 a 50 treballadors.

 


 

 

 

Categories del Kit digital de la nostra especialitat

Gestió de Clients (Fins a 4000€)

Ten CRM per gestionar les relacions comercials amb els teus clients. Contactes, clients potencials, oportunitats de negoci, planificació de les activitats de seguiment. Indicadors KPI i gràfics i gestor documental tot integrat amb el teu ERP. Més informació a Ten CRM.

 

Business Intelligence i analítica (Fins a 4000€)

Ten BI per convertir les dades de la teva empresa en coneixement. Plantilles BI amb model de dades pre-definides per l’anàlisi d’Oportunitats de negoci, Vendes, Projectes i Recursos. Serveis de consultoria, disseny i interpretació de panells gràfics, KPI’s i alertes. Més informació a Ten BI.

 

Gestió de processos (Fins a 6000€)

Ten ERP per la gestió integral d’empreses de Projectes, obres i instal·lacions; Producció i integració d’equips industrials; Elaboració i Traçabilitat alimentària, química humana i animal; Distribució i logística. Més Informació a Ten ERP i Ten Planta.

 

Factura electrònica (Fins a 1000€)

Ten ERP Small Business per a les pimes i T3 Factura per la microempresa i autònoms. Gestió de clients i proveïdors. Factures venda personalitzades. Enviament de FACTURA-E. Registre de compres i despeses. Cartera de cobraments i pagaments. Previsions d’impostos i retencions. Més Informació a Ten ERP Small Business.

 

Serveis i Eines d’oficina virtual (Fins a 12000€)

T3 es un conjunt d’aplicacions de mobilitat per la gestió d’equips comercials, d’atenció a clients i professionals post venda ja sigui en modalitat presencial, teletreball o en ruta. Imputació de temps, consums i despeses des de qualsevol dispositiu; execució de tasques planificades i coordinades des de central. Definició d’etapes i passes dels processos interns. Documents, correus electrònics, agendes compartides entre tot el teu equip per fer efectiu el treball col·laboratiu. Més informació a T3.
 

 

 

 Com gestionar el KIT Digital?

1. Registra't al portal Acelerapyme.es i completa el test de diagnòstic digital.

2. Consulta les solucions de digitalització que ofereix el programa.

3. Contacta amb nosaltres i et gestionem la sol·licitud.

 


T'ajudem

 

Alguns Clients de TenSolutions

 

Vols que ens posem en contacte amb tu?

Si desitges que et facilitem informació sobre els nostres programes de gestió o que et fem una demostració per conèixer més a fons el seu funcionament, pots trucar al 902 027 070 o enviar-nos les teves dades i nosaltres ens posarem en contacte.