Software de gestió i direcció empresarial

Què és Ten ERP?

Ten ERP és l'instrument clau per obtenir la millor gestió possible a la teva empresa. Ten ERP articula l'esquelet de la teva organització integrant, en una base de dades única, els processos comptabilitat i finances, la cadena de subministraments, les operacions de comercials, etc., tots i cadascun dels elements que configuren el teu negoci.

Models de gestió empresarial per a obtenir organitzacions d'alt rendiment. 

 


Adaptable

No hi ha dues persones iguals, com no hi ha dues empreses iguals.

Una mateixa plataforma tecnològica ha de ser capaç d'adaptar-se a una infinitat de situacions diverses. Ten ERP s'adapta a la particularitat única de cada empresa oferint eines de personalització i configuració o mètodes per inserir extensions desenvolupades a mida.

Els Partners Certificats desenvolupen extensions integrades a mida. Les personalitzacions són conservades al incorporar actualitzacions de versions evolutives de Ten ERP.

Software estàndard a mida per a la teva empresa.

 


Modular

Ten ERP agrupa un conjunt de mòduls que s’assemblen i interrelacionen. Aquest sistema modular ens permet incorporar progressivament nous components adequant-nos a les necessitats de cada moment.

Ten ERP es fa gran mentre la teva empresa va creixent.

 


Integrada

Ten ERP desenvolupa conceptes de "Dada Única" i "Navegació", relacionant la informació dels diferents departaments de l'empresa. Un usuari autoritzat pot accedir des de la seva àrea de treball a qualsevol dada relacionada a un altre departament, sense necessitat de deixar la seva tasca. Ten ERP és la base d'un treball en equip que permet la millora de la presa de decisions.

El tot final és millor que la suma de les parts inicials.

 


Actualitzada

Ten ERP assegura l’actualització evolutiva constant, el software de gestió empresarial sempre està sotmès a canvis continuats en aspectes de normativa i tecnologia. 
Ten ERP evoluciona i millora contínuament amb els requeriments i suggeriments dels nostres clients, amb les idees sorgides de compartir el treball diari amb els nostres usuaris. 

Software viu en evolució constant

 


Escalable

La plataforma Microsoft SQL server com a gestor relacional de Base de Dades, la seva robustesa i escalabilitat garanteix la utilització de grans volums de dades i el creixement en usuaris d'estacions de treball locals i remotes.


Creixement sense límits

 


Tecnologia

Ten ERP és un producte certificat per Microsoft que està basada en l'arquitectura client/servidor sobre el gestor de base de dades Microsoft SQL Server i s'integra amb MS Exchange i MS Office, o altres eines estàndards aprofitant tota la seva potència i funcionalitat.


Solucions sòlides i sostenibles

 

Alguns Clients de TenSolutions

 

Vols que ens posem en contacte amb tu?

Si desitges que et facilitem informació sobre els nostres programes de gestió o que et fem una demostració per conèixer més a fons el seu funcionament, pots trucar al 902 027 070 o enviar-nos les teves dades i nosaltres ens posarem en contacte.