Ten ERP per empreses distribudores

Solució ERP per la gestió comercial i distribució

Comandes multicanal

Ten ERP Distribució està preparat per rebre comandes des de diversos canals: dispositius mòbils pels comercials, comandes B2B per grans comptes, comerç electrònic B2C per clients, necessitats de reposició dels punts de venda o tele-venda.

 

Logística i traçabilitat

Ten ERP Distribució gestiona els punts crítics de compres, magatzems i expedicions. Càlcul d’aprovisionaments, càrrega de tarifes de proveïdors, SGA per la gestió de les recepcions i preparació del Picking, expedicions i transportistes, traçabilitat per números de sèrie o lots i caducitats tot integrat en una plataforma única que maximitzarà la productivitat de la seva empresa.

 

El Client en el centre del negoci

La clau pel creixement de l'empresa són els clients. Tant si són accions de màrqueting per aconseguir-ne de nous com retenir els que ja tens, la capacitat de gestionar eficaçment la teva relació amb ells és fonamental per l'èxit de qualsevol organització. Si tens clients necessites un CRM.

 

Empreses d’alt rendiment

Ten ERP per empreses comercials i de distribució majorista gestiona completament totes les àrees i delegacions del teu negoci. Ten ERP aporta Models de Gestió Empresarial que estableixen metodologies de treball per obtenir organitzacions d’alt rendiment.

 

 

 

Ten ERP Producció: Transformació, elaboració i fabricació

Maximitza l’eficiència de la planta de producció i garanteix el lliurament de les comandes dels clients.

 

Integració dels processos de producció, logística, compres i vendes

Ten ERP Producció és el software integral per la producció, des de l’entrada de comandes multicanal, gestiona la logística de les compres i magatzems, la fabricació o transformació contra comanda o estoc, les expedicions i transportistes o els punts de venda, tot en una plataforma única totalment integrada amb les àrees administratives i financeres.

 

Logística i traçabilitat

Ten ERP Producció aporta eficàcia ens els processos crítics de compres, magatzems i expedicions. Amb eines MPR per el càlcul d’aprovisionaments, terminals SGA la gestió de les recepcions i expedicions, terminals tàctils per producció en planta entre d’altres, per gestionar la traçabilitat per números de sèrie o lots i caducitats.

 

Planificació de Recursos i reducció de costos

Ten ERP Producció ajuda a aconseguir la màxima eficiència de temps i processos, planificant les ordres de fabricació, els recursos necessaris i les matèries primeres quan es necessiten. Analitza i compara els costos teòrics de les plantilles/escandalls amb costos directes reals, els indirectes, les mermes i sub-productes obtinguts.

 

Alguns Clients de TenSolutions

 

Vols que ens posem en contacte amb tu?

Si desitges que et facilitem informació sobre els nostres programes de gestió o que et fem una demostració per conèixer més a fons el seu funcionament, pots trucar al 902 027 070 o enviar-nos les teves dades i nosaltres ens posarem en contacte.