Característiques de Ten ERP

Que és Ten ERP?

Ten ERP és l'instrument clau per obtenir la millor gestió possible a la seva empresa. Ten ERP articula l'esquelet de la seva organització integrant, en una base de dades única, els processos comptabilitat i finances, la cadena de subministres, les operacions de comercials, ...tots i cadascun dels elements que configuren el seu negoci.

 


Adaptable

No hi ha dos persones iguals, com no hi ha dos empreses iguals. Una mateixa plataforma tecnològica ha de ser capaç d'adaptar-se a una infinitat de situacions diverses. Ten ERP s'adapta a la particularitat única de cada empresa oferint eines de personalització i configuració, o mètodes per inserir extensions desenvolupades a mida.

 


Modular

Ten ERP agrupa un conjunt de mòduls que s’assemblen i interrelacionen. Aquest sistema modular ens permet incorporar progressivament nous components adequant-nos a les necessitats de cada moment.
Ten ERP es fa gran mentre la seva empresa va creixent.

 


Integrada

Ten ERP desenvolupa conceptes de "Dada Única" i "Navegació", relacionant la informació dels diferents departaments de l'empresa. Un usuari autoritzat pot accedir des de la seva àrea de treball a qualsevol dada relacionada a un altre departament, sense necessitat de deixar la seva tasca. Ten ERP és la base d'un treball en equip que permet la millora de la presa de decisions. El tot final és millor que la suma de
les parts inicials.

 


Estàndard

Ten ERP utilitza la plataforma Microsoft SQL server com a gestor relacional de Base de Dades, la seva robustesa i escalabilitat garanteix la utilització de grans volums de dades i el creixement en usuaris de estacions de treball locals i remotes. El creixement del nombre de dades no té límit.

 


Escalable

Ten ERP està basada en l'arquitectura client / servidor sobre el gestor de base de dades Microsoft SQL Server i s'integra amb MS Exchange i MS Office, o altres eines estàndards aprofitant tota la seva potència i funcionalitat.

Ten ERP és un software estàndard especialitzat en empreses dels sectors de distribució, producció, instal·lacions i servei post venda.
Ten ERP evoluciona contínuament amb els requeriments i suggeriments dels nostres clients, amb les idees sorgides de compartir el treball diari amb els nostres usuaris.

 


Tecnologia

Ten ERP està basada en l'arquitectura client / servidor sobre el gestor de base de dades Microsoft SQL Server i s'integra amb MS Exchange i MS Office, o altres eines estàndards aprofitant tota la seva potència i funcionalitat.

 

Alguns Clients de TenSolutions

 

Vols que ens posem en contacte amb tu?

Si desitges que et facilitem informació sobre els nostres programes de gestió o que et fem una demostració per conèixer més a fons el seu funcionament, pots trucar al 902 027 070 o enviar-nos les teves dades i nosaltres ens posarem en contacte.