Política de privacitat


AVÍS LEGAL : Aquest missatge i els fitxers que puguin ser adjuntats són confidencials. Els mateixos contenen informació reservada que no pot ser difosa. Si vostè ha rebut aquest correu per error, tingui l'amabilitat d'eliminar-lo del seu sistema i avisar al remitent mitjançant reexpedició a la seva adreça electrònica; no haurà de copiar el missatge ni divulgar el seu contingut a cap persona.


D’acord amb el REGLAMENT (UE) 2016/679 de 27 d'abril de 2016, li comuniquem que la seva adreça de correu electrònic forma part del nostre fitxer automatitzat, titularitat de TEN SOLUTIONS SOFTWARE AND CONSULTING, S.L., la finalitat del qual és la de mantenir el contacte amb vostè. Si vol saber de quina informació disposem de vostè., modificar-la, i si escau, cancel•lar-la, pot fer-lo enviant un escrit a aquest efecte, acompanyat d'una fotocòpia del seu D.N.I. o document acreditatiu equivalent, a la següent adreça: C/ Joan Serra i Vilaró, 9 Baixos - 43007 TARRAGONA o a través de correu electrònic a info@tensolutions.cat. Així mateix, és la seva responsabilitat comprovar que aquest missatge o els seus arxius adjunts no continguin virus i, si escau, eliminar-los.


 

Alguns Clients de TenSolutions

 

Vols que ens posem en contacte amb tu?

Si desitges que et facilitem informació sobre els nostres programes de gestió o que et fem una demostració per conèixer més a fons el seu funcionament, pots trucar al 902 027 070 o enviar-nos les teves dades i nosaltres ens posarem en contacte.