Protecció de Dades Personals

A continuació disposa de la informació bàsica sobre protecció de dades.

Pot consultar la informació addicional i detallada sobre protecció de dades a: www.tensolutions.es/informacio-addicional-rgpdue/

Aquest missatge i els fitxers que puguin ser adjuntats són confidencials. Els mateixos contenen informació reservada que no pot ser difosa. Si vostè ha rebut aquest correu per error, tingui l'amabilitat d'eliminar-lo del seu sistema i avisar al remitent mitjançant reexpedició a la seva adreça electrònica; no haurà de copiar el missatge, ni divulgar el seu contingut a cap persona.

Responsable de Tractament: TEN SOLUTIONS SOFTWARE AND CONSULTING, S.L.

Finalitat: Atendre i donar resposta a la seva petició o consulta, així com mantenir el contacte i relació que es produeixi com a conseqüència de la mateixa.

Base Jurídica: El consentiment inequívoc al posar-se en contacte amb nosaltres i facilitar-nos les seves dades per aquesta finalitat, podent també ser l'interès legítim o la necessitat per gestionar una relació contractual o precontractual.

Destinataris: No es cediran dades a tercers excepte per obligació legal o interès contractual.

Drets: Accedir, rectificar i suprimir les dades, així com altres drets que s’identifiquen en la +info addicional RGPDUE

 

 

Alguns Clients de TenSolutions

 

Vols que ens posem en contacte amb tu?

Si desitges que et facilitem informació sobre els nostres programes de gestió o que et fem una demostració per conèixer més a fons el seu funcionament, pots trucar al 902 027 070 o enviar-nos les teves dades i nosaltres ens posarem en contacte.